Ontdek het dorp Rheden

Type: Fietsroute
Afstand: 8.0 km

Ontdek het dorp Rheden

Type: Fietsroute
Afstand: 8.0 km

De route Rheden Attent is een fietstocht voor duo-fietsen en (duo) scootmobiel langs markante plekken in Rheden. De route is 8 KM lang en brengt je langs veel verschillende interessante plekken in Rheden.

De route Rheden Attent is een fietstocht van 8 KM voor duo-fietsen en (duo) scootmobielen langs markante plekken in Rheden.
Deze route is één van de routes speciaal ontwikkeld voor het 450 jarige bestaan van gemeente Rheden. 

Zeer toegankelijk
De fietstocht Rheden Attent is ontwikkeld voor duo-fietsen en (duo) scootmobielen, maar is uiteraard ook prima te doen voor andere geïntereseerde.

Bezienswaardigheden
De route brengt je langs een grote divesiteit aan bezienswaardigheden in Rheden. Je komt bijvoorbeeld langs de Muziektent, opgericht in 1927. Plastiek, een beeld wat de aandacht vraagt en je fantasie prikkelt. En de Dorpskerk Rheden, gebouwd einde van de Xlle of begin XIIIe eeuw.

Routebeschrijving en folder
Voor een compleet overzicht van alle markante plekken en een routebeschrijving het startpunt Rhederhof, zie hier de folder.

Afbeelding van de dropskerk Rheden met waterpomp savonds gemaakt
Afstand
8.0 km

Dit ga je zien

Startpunt: Worth Rhedenseweg
6991 Rheden
1

Rhejes IJshuys

Bij Rhejes IJshuys in Rheden ben je aan het juiste adres voor heerlijk vers en zelfbereid ijs. Ook voor de lekkerste koffie, milkshake, frisdrank of warme wafel kun je bij ons terecht!Lees verder

Rhejes IJshuys
2

Rhederhof

Omstreeks 1855 stichtte jonkvrouw J.H. Engelen, weduwe van D.F. Schas, landgoed Rhederhof met landhuis, koetshuis, tuinmanswoning en parkaanleg.Lees verder

Rhederhof
Eindpunt: Worth Rhedenseweg
6991 Rheden