Stadswandeling Arnhem

Type: Stadswandeling
Afstand: 4,0 km

Stadswandeling Arnhem

Type: Stadswandeling
Afstand: 4,0 km

Deze 4 kilometer lange stadswandeling en de gratis stadsgids Arnhem nemen je mee langs de indrukwekkende historische gebouwen en plaatsen die Arnhem rijk is. Download de wandelroute en ontdek Arnhem Centrum te voet!

Neem alvast een kijkje

Welkom in Arnhem, de hoofdstad van de provincie Gelderland! Arnhem heeft een rijke en bewogen geschiedenis van ruim elf eeuwen en daar kun je ook nu nog sporen van terugvinden. Met deze stadswandeling doe je nieuwe indrukken op en leer je Arnhem beter kennen.

Deze historische wandeling voert je langs een aantal van de indrukwekkende historische gebouwen en plaatsen die Arnhem rijk is, waardoor je ongetwijfeld nieuwe indrukken opdoet en Arnhem beter leert kennen.

Bezoek ook eens één van de vele musea, attracties, winkels, cafés of restaurants. Met zoveel mogelijkheden raak je nooit uitgekeken. Wij wensen je veel plezier!

Stadswandeling met gratis Stadsgids

Download de gratis Stadsgids Arnhem in PDF voor een routebeschrijving en uitgebreide informatie en verhalen over gebouwen en andere bezienswaardigheden die je tijdens de route tegenkomt. 

Duivelshuis
Afstand
4,0 km

Dit ga je zien

Startpunt: Stationsplein 158 C
6811 KL Arnhem
Eindpunt: Stationsplein 158 C
Arnhem

Kenmerken

Tocht/Route

  • Toelichting startpunt: Aanbevolen startpunt is Visit Arnhem VVV - Stationsplein 158C 6811 KL ARNHEM.
  • Route kenmerken: Geschikt voor rolstoelen, Geschikt voor wandelwagens
  • Route typering: Stadswandeling