Pad van de Vrijheid

Type: Wandelroute
Afstand: 11.6 km

Pad van de Vrijheid

Type: Wandelroute
Afstand: 11.6 km

Het Pad van de Vrijheid is een mooie wandelroute van ongeveer 150km rondom Wageningen, voor iedereen die houdt van wandelen en interesse heeft in een ‘wandeling met inhoud’.

Het Pad van de Vrijheid is niet gemarkeerd in het landschap maar heeft een bijbehorende rijk geïllustreerde wandelgids. In de wandelgids is de route opgenomen middels kaarten en een beschrijving in tekst. Tevens zijn inspirerende teksten over vrijheid opgenomen en een schat aan achtergrondinformatie over de verschillende kijkpunten langs de route.

In de wandelgids is informatie opgenomen over openbaar vervoer verbindingen, horecagelegenheden, en mogelijke indeling van etappes. De gids is uitgegeven door uitgeverij Blauwdruk in Wageningen. De prijs is 18,50 en de gids is bij verschillende verkooppunten te koop.

Afstand
11.6 km

Dit ga je zien

1

Hotel de Wereld

Misschien wel het bekendste hotel van Nederland. Hier werd in 1945 getekend voor de vrijheid van Nederland. Nu een modern en eigentijds hotel met restaurant, bar, terras en 17 comfortabele hotelkamers. Laat je lekker verwennen.Lees verder

Hotel de Wereld
Eindpunt: Stationsplein 2
3911 BK Rhenen