Route Laag-Soeren

Type: Ruiterroute
Afstand: 25,0 km

Route Laag-Soeren

Type: Ruiterroute
Afstand: 25,0 km

Prachtige natuur met statige beuken en donkere, geheimzinnige naaldbossen, heuvels met schitterend uitzicht over de uitgestrekte heidevelden en goed begaanbare ruiterpaden… De hoofdroute is ongeveer 25 kilometer.

Welkom op de Veluwezoom! Alle ingrediënten die een bosrit te paard of met een aanspanning aantrekkelijk maken, vind je op deze route.

Prachtige natuur met statige beuken en donkere, geheimzinnige naaldbossen, heuvels met schitterend uitzicht over de uitgestrekte heidevelden en goed begaanbare ruiterpaden… Genieten van stilte, rust en als je geluk hebt... Schotse Hooglanders, herten, reeën en zwijnen. De hoofdroute is ongeveer 25 kilometer, maar met onze suggesties af te korten. 

Het is een schitterende dagtocht met prachtige uitzichten op de Rheder- en Worth-Rhederheide en het Rozendaalse veld. Je rijdt onder andere over de Lange Juffer, over Koningswegen, langs de Onzalige Bossen, de Imbos en de Schaddevelden. Vanaf de Burgemeester Bloemersweg is het uitzicht richting de Elsberg adembenemend mooi!

Let op! De GPX route kan afwijken van de daadwerkelijk paden.

Paarden in bos
Afstand
25,0 km

Dit ga je zien

Startpunt: 6957 Laag-Soeren
Vakantiedorp de Jutberg - Camping

Vakantiedorp De Jutberg

De Jutberg 78
6957 DP LAAG-SOEREN
994d66aa-9bb3-435a-8791-8bb1f1087c19.jpg

Café Restaurant De Harmonie

Café Restaurant De Harmonie
Harderwijkerweg 35
6957 AB LAAG-SOEREN
Eindpunt: Laag-Soeren

Beschrijving

Startpunt: 6957 Laag-Soeren

Download het pdf-bestand voor extra informatie waaronder een kaart en tips. Het pas is bewegwijzerd met blauwe paaltjes met een bord waarop een hoefijzer en/of wiel is afgeveeld. 

Eindpunt: Laag-Soeren

Kenmerken

Tocht/Route

  • Toelichting startpunt: Aanbevolen startpunt is Camping Boszicht (Priesnitzlaan 4, 6957 DE) in Laag-Soeren.