Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Mega Piraten Festijn sluit jaar af in GelreDome


Waar:
GelreDome

Wanneer:
t/m 7 december 2019

Zo kun je ons bereiken

Adres:
GelreDome
GelreDome
Batavierenweg 25
6841 HN ARNHEM
Plan je route
Afstand:

Natuurlijk zijn diverse grote namen uit de Nederlandstalige muziek van de partij. Van Frans Bauer tot Gerard Joling, van Jan Smit tot de Dutch Boys, van Snollebollekes tot Mooi Wark en van Jannes tot Jan Keizer & Anny Schilder.

 

Het MPF sluit al jaren het seizoen af met een stadioneditie. Het GelreDome is daarbij afgeladen. Uit hee…

Lees verder

Natuurlijk zijn diverse grote namen uit de Nederlandstalige muziek van de partij. Van Frans Bauer tot Gerard Joling, van Jan Smit tot de Dutch Boys, van Snollebollekes tot Mooi Wark en van Jannes tot Jan Keizer & Anny Schilder.

 

Het MPF sluit al jaren het seizoen af met een stadioneditie. Het GelreDome is daarbij afgeladen. Uit heel Nederland reizen liefhebbers van Nederlandstalige muziek naar Arnhem om erbij te zijn. De organisatie pakt bovendien uit met een grote show vol verrassingen. De editie van 2018 was door een gewijzigde indeling van het stadion (waardoor er nog meer bezoekers in het GelreDome konden) het grootste Mega Piraten Festijn ooit. Want Nederlandstalig is bezig met nieuwe hoogtijdagen. Steeds meer nieuwe namen haken aan. Denk aan aanstormend talent als Mart Hoogkamer of nieuwe ster Tino Martin. “En dat heeft er dus ook voor gezorgd dat wij er van overtuigd zijn dat we dit jaar de beste line-up ooit in het GelreDome presenteren”, zegt organisator Eddie Mensink. “Ga maar na: Frans Bauer, Gerard Joling, Jan Smit, Tino Martin, Snollebollekes en Jannes, om er maar een paar te noemen. Allemaal artiesten die in hun eentje ook volle stadions trekken. En bij ons staan ze er allemaal tegelijk!”

Het Mega Piraten Festijn trekt al sinds 2003 door Nederland. De reizende festivalkaravaan draagt de titel ‘Europa’s grootste meezingfeest’ met trots. De opzet van het MPF is al jaren ongewijzigd. Een groot aantal bekende artiesten treedt op en presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op tot volledige euforie. Willie is eigenwijs en presenteert gewoon in zijn Nedersaksische dialect. En iedereen verstaat hem. De sfeer spat van het podium af! Maar de grootste artiest is het publiek zelf: zingen, in de polonaise lopen, hossen of gewoon lekker met een biertje in de hand alles bekijken vanaf een plekje bij de tap; iedereen beleeft het MPF verschillend. De Mega Piratenfestijnen zijn geen feesten, het zijn vieringen. Vieringen van het piratenleven; vieringen voor de liefhebbers van deze zenders en vieringen van de (doorgaans) Nederlandstalige muziek.

Programma

Dikdakkers, Marco de Hollander, Quido van de Graaf, Frank van Etten, Lawineboys, Robert Pouwels, Peter Beense, René Karst, Stef Ekkel, Vinzzent, Belinda, Henk Dissel, Jan Smit, Otto Lagerfett, John de Bever, Dutch Boys, Mart Hoogkamer, Tino Martin, Mooi Wark, Wesly Bronkhorst, Ancora, Jannes, Henk Bernard, Snollebollekes, Django Wagner, Frans Bauer, Jan Keizer & Anny Schilder en Gerard Joling. De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis. Het programma begint om 18.45 uur. Het stadion is geopend vanaf 17.45 uur.

Voorverkoop

Kaarten (vanaf 17,50 euro) zijn (tot en met 29 juni) verkrijgbaar bij alle winkels van Primera en (zolang de voorverkoop duurt) via www.megapiratenfestijn.nl.

Voor meer informatie zie www.megapiratenfestijn.nl.

Lees minder
Gelredome

Hier ga je heen