Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Suid-Afrikaanse Braai Vrydag


Waar:
Zevenaar

Wanneer:
t/m 24 juni

Zo kun je ons bereiken

Adres:
Eet-Lokaal | Café, Restaurant & Zalen
Markt 25
6901 AH Zevenaar
Plan je route
Afstand:

Onze traditie zetten we voort!
Rondom de langste dag van het jaar organiseren wij ieder jaar een weekend lang het
‘Suid-Afrkaanse Braaifees’.
Een ode aan de geboortegrond van chef-kok en mede-eigenaar Hertzog en zijn vrouw Nada.
Afgelopen jaar waren we vanwege dat ene virus genoodzaakt om het niet te organiseren, maar dit jaar steken we de barbecues weer aan!
Schuif dus (weer) gezellig aan bij onze jaarlijkse legendarische braai avonden, wat dit jaar nog leuker en gezelliger gaat worden dan voorgaande jaren, omdat je gezellig bij elkaar aan tafel schuift. Loop een keer langs het saladebuffet en de koks die heerlijk aan het braaien zijn.
Kom in zomerse sferen in onze binnentuin in een informele setting en geniet culinair van wat Zuid-Afrika te bieden heeft. Dit jaar hebben we zelfs Zuid-Afrikaans bier.


Prijzen

  • Kinderen€ 25,00 De prijzen zijn exclusief drankjes Ontvangst tussen 17:30u en 18:00 en start van de avond is om 18:00u Gezellig aanschuiven bij elkaar aan tafel, met o.a. kermis banken en tafels Groepen vanaf 10 personen krijgen een eigen tafel Het is niet mogelijk om deze avonden van de reguliere menukaart te bestellen Alleen op reservering. Reserveren kan alleen telefonisch 0316-242409
  • Volwassenen€ 42,50 Ontvangst tussen 17:30u en 18:00 en start van de avond is om 18:00u Gezellig aanschuiven bij elkaar aan tafel, met o.a. kermis banken en tafels Groepen vanaf 10 personen krijgen een eigen tafel Het is niet mogelijk om deze avonden van de reguliere menukaart te bestellen Alleen op reservering. Reserveren kan alleen telefonisch 0316-242409

Hier ga je heen