Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Help de boswachter tijdens NL DOET met bomen planten op landgoed Rosendael


Waar:
Park en Kasteel Rosendael

Wanneer:
t/m 15 maart

Zo kun je ons bereiken

Adres:
Park en Kasteel Rosendael
Park en Kasteel Rosendael
Rosendael 1
6891 DA Rozendaal
Plan je route
Afstand:

In maart gaan in Nederland weer duizenden deelnemers actief aan de slag tijdens de grote landelijke vrijwilligersactie NL DOET. De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen is op zoek naar mensen die op vrijdag 15 maart de handen uit de mouwen willen steken om de natuur op landgoed Rosendael in de regio Arnhem een handje te helpen.

Op landgoed Rosendael op de hoek van de Schelmseweg zijn de sparren gekapt omdat ze waren aangetast door de letterzetter, een keversoort. Samen met de boswachter gaan de NL DOET vrijwilligers verschillende soorten struiken en boompjes planten en een paar bomen. In de rest van het vak mogen bomen gewoon opkomen in het kader van natuurlijke verjonging.

Groepen collega’s, familie, vrienden zijn van harte welkom om een ochtend buiten de handen uit de mouwen te steken. Het resultaat van de ochtend is dat een kale vlakte weer in divers bosgebied verandert.

Prijzen

  • Gratis Stevige schoenen aan is prettig. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via www.nldoet.nl. Vind de klus door te zoeken op gemeente Rozendaal.
nldoet

Neem alvast een kijkje

Hier ga je heen