Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Concert Contrabasta


Waar:
Tuin de Lage Oorsprong

Wanneer:
t/m 3 juli

Zo kun je ons bereiken

Adres:
Tuin de Lage Oorsprong
Van Borsselenweg 36
6862 BJ OOSTERBEEK
Plan je route
Afstand:

Contrabas is niet slechts een instrument, het is een begrip, een ideologie! Je kiest er niet voor om contrabas te leren spelen, het overkomt j…

Contrabas is niet slechts een instrument, het is een begrip, een ideologie! Je kiest er niet voor om contrabas te leren spelen, het overkomt je! Op een dag raak je er verliefd op en daar zit je de rest van je leven mee! Wij (Aristotelis Potamianos, Joost Hillen, Jacinta Molijn, Julianne Vogel en Jorge Hernandez) zijn leden van de basgroep van ‘Phion, orkest van Gelderland en Overijssel’, vijf bassisten in hart en nieren en we vinden de contrabas het begin en het einde van de muziek! Er gaat niets boven een contrabas, behalve meer bassen bij elkaar natuurlijk! Daarom zijn wij met ContraBasta kamermuziek in allerlei combinaties van contrabassen gaan spelen: duet, trio, kwartet en kwintet, als het maar mooie muziek is. En we maken geen onderscheid in genres en stijlen, wat ons betreft gaan we van klassiek tot jazz en van barok tot rock! We spelen zowel originele composities als arrangementen van onszelf en van anderen, en we hebben vooral ontzettend veel lol met elkaar. Zoals toen we klein waren, hetgeen wij het leukste vinden is met onze vrienden spelen!

Aanvang concert: 14.30 u. Prijzen zijn incl. kosten reserveren, inclusief een drankje naar keuze dat u vooraf of na het concert kunt ophalen. U kunt via de navolgende link uw tickets bestellen: 

De tuin zelf is open vanaf 13.00 u en sluit om 17.00 u. 

Hier ga je heen