Romantisch overnachten op Landgoed Middachten.

Bij kasteel Midachten op het voorplein staat een koetshuis. Deze behoorde in het verleden tot de grotere ‘stalbedrijven’ van Nederland. Een aantal jaren geleden zijn de drie voormalige knechtenkamers boven het koetshuis omgebouwd tot Bed and Breakfast.

vanaf € 115,00


Nederland telt vele beeldschone landgoederen. Zelden zijn ze nog compleet met kasteel, tuinen, bossen & landerijen én al eeuwen bewoond door een familie. Landgoed Middachten in De Steeg nabij Arnhem is zo’n uniek landgoed. Bij het kasteel op het voorplein staat een koetshuis. Deze behoorde in het verleden tot de grotere ‘stalbedrijven’ van Nederland. Een aantal jaren geleden zijn de drie voormalige knechtenkamers boven het koetshuis omgebouwd tot Bed and Breakfast. Je kunt hier slapen in authentieke sfeer. Alle kamers bieden uitzicht op de tuinen en het voorplein van Middachten. Mooier wakker worden kan toch niet? Bovendien is de ligging van Middachten geweldig; tussen Veluwezoom en IJssel en niet ver van de steden Arnhem, Zutphen en Nijmegen. Een overnachting is dus ideaal te combineren met een wandeling, fietstocht of stadsbezoek.

Dit ga je doen

Middachten logies

Romantische overnachting

Je kunt in het oude koetshuis van Kasteel Middachten slapen in authentieke sfeer. Alle kamers bieden uitzicht op de tuinen en het voorplein van Middachten. Mooier wakker worden kan toch niet?

Middachten logies

Hier ga je heen