Groepsarrangement Kasteel Doorwerth & Safarischip De Blauwe Bever

Bezoek kasteel Doorwerth in combinatie met een vaartocht over de Nederrijn richting Wageningen. Onderweg krijg je uitleg over het landschap en de natuurterreinen en maak je een safari-excursie door de uiterwaarden.

Het arrangement begint bij kasteel Doorwerth en eindigt bij parkeerplaats ’t Stek in Wageningen. Gepaste kleding en goed schoeisel zijn belangrijk, ook voor de oeverexcursie. Dit arrangement is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Dit ga je doen

Groepsarrangement Kasteel Doorwerth & Safarischip De Blauwe Bever

Koffie/thee en gebak € 7,50 p.p.

Bezoek kasteel incl. glas boomgaardsap vanaf € 11,50 p.p.

Safarischip “De Blauwe Bever” € 725,- excl. BTW Max. 55 personen

Lunch aan boord € 11,- p.p

Programma

10:30 uur Koffie/thee (2x) en gebak bij Kasteelcafé De Zalmen

11:00 uur Bezoek aan het kasteel

12:00 uur Een glaasje boomgaardsap in de moestuin met een korte uitleg

12.30 uur Wandeling (10 min.) naar safarischip “De Blauwe Bever”. Inschepen. Een eenvoudige lunch staat klaar.

13.00 uur Vaartocht over de Nederrijn richting Wageningen waarbij de gids vertelt over het landschap en de natuurterreinen.

13:45 uur Bij voormalige steenfabriek “De Bovenste Polder” in de Wageningse uiterwaarden aan land voor een rondwandeling van ongeveer 45 minuten. In dit deel van de uiterwaarden is veel te zien, zoals overblijfselen van de voormalige steenfabricage maar ook de in de jaren ‘90 aangelegde nevengeul waar vaak veel vogels te zien zijn.

14:45 uur Terug aan boord en omstreeks 15.00 uur bij Parkeerplaats ‘t Stek, zijweg van Grebbedijk in Wageningen waar de ontscheping plaats vindt.

Hier ga je heen