Kronenburg bezorg service

Jouw kerstcadeaus lokaal gekocht en snel in huis: winkelcentrum Kronenburg introduceert bezorgservice in Arnhem en omstreken!

De lockdown is een harde klap voor veel winkels in winkelcentrum Kronenburg. Juist in de decemberperiode kunnen winkels normaal gesproken profiteren van veel bezoekers en goede omzetten. Maar ook de consument wordt dit jaar getroffen door de plotselinge winkelsluiting. Veel mensen willen nog graag een kerstcadeau kopen voor onder de boom, maar ervaring met de grote webshops leert dat de bezorging in deze piekperiode flink te wensen overlaat.

Daarom is winkelcentrum Kronenburg vandaag gestart met Bezorgservice Kronenburg. Een speciale en lokale bezorgservice voor klanten uit Arnhem, Huissen, Velp en Elst. Dit alles in samenwerking met deelnemende winkels uit het winkelcentrum. Zo steun je lokale winkels én krijg je jouw kerstcadeaus nog voor de Kerstdagen thuisbezorgd!

Dit ga je doen

Kronenburg bezorgservice

Hoe werkt het?
Op de website winkelcentrumkronenburg.nl/kerst is een lijst te vinden met de deelnemende winkels. Via de webshop, website of via direct contact met de winkel kan de klant een keuze maken uit het assortiment. Na het doen van een bestelling wordt de bestelling met liefde ingepakt en vervolgens met de speciale Kronenburg Bezorgservice gratis thuisbezorgd.

Bestellen via de Kronenburg Bezorgservice kan t/m woensdag 23 december.
Meer informatie over bestellen en deelnemende winkels is te vinden op winkelcentrumkronenburg.nl/kerst

Bezorgservice

Hier ga je heen