Toerist in eigen regio: regio Arnhem

Het lijkt bijna onmogelijk om in deze gedeeltelijke lockdown in je vrije tijd nog iets leuks te plannen. Iets om naar uit te kijken en plezier aan te beleven. Maar het is niet onmogelijk. Kijk eens om je heen in je eigen regio! Vaak ga je de toerist uithangen als je op vakantie bent, maar in je eigen regio is het net zo leuk! Of misschien zelfs wel leuker..? 

Ontdek je eigen regio en geniet van de kleine dingen. Zo kom je de lockdown wel door!

Ontdek de prachtige natuur - van de regio Arnhem

Er tussenuit dicht bij huis!

Genieten van een heerlijk avondje uit in je eigen regio? Dat kan! Met deze culinaire arrangementen geniet je nu ook dichtbij van een leuk avondje uit en blijf gezellig een nachtje slapen!

Lees verder
Meer info!

Culinair genieten

Koop heerlijke streekproducten

De geur van vers gebakken ambachtelijk brood, verse buffelmozzarella, zoet fruit en een romantisch goedgevuld glas rode wijn. Dat is puur genieten. In de regio Arnhem worden vele heerlijke streekproducten gemaakt. Met zo veel lekkers kan de pret niet op. 

Lees verder
Streekproducten
Streekproducten, Liemers, Duiven, Kwekerij

Geen culinaire maaltijd in een restaurant - maar gewoon bij jou thuis!

Onze tips:

Geniet van Arnhemse lekkernijen

Benieuwd hoe je die Arnhemse meisjes eigenlijk maakt? Of wil je die beroemde Arnhemse stroopwafels eens zelf uitproberen? Bekijk onze recepten!

Lees verder
Recepten

Ontdek Arnhem

Ga mee op ontdekkingstocht! Dit is Arnhem heeft drie routes samengesteld die je langs de meest verrassende plekken van Arnhem brengen. Bekijk ze allemaal:

Historische route

Fashion en Design route

Culinaire route

Lees verder

Nog meer inspiratie