#MooiDichtbij

De Eusebiuskerk is een waar icoon van de Arnhemse stad. Nu kun je de Eusebiuskerk in al haar glorie bewonderen en de verhalen herbeleven in de zinnenprikkelende Eusebius Experience. Vanaf de middeleeuwen, waarin de kerk hét machtscentrum was van Europa, tot nu. Vanuit de panoramalift en vanaf de spectaculaire, glazen balkons geniet je van het fantastische uitzicht op de skyline van de herbouwde stad.
 

Meer #MooiDichtbij in regio Arnhem!

Deel jouw #MooiDichtbij

En zo zal je zien; je hoeft niet ver te gaan om mooie dingen te ontdekken. We zoeken bijzondere plekken in de regio Arnhem die lijken op bestemmingen in het buitenland. Doe je mee? Verras ons met jouw dubbelganger-locatie in de regio Arnhem. 

Doe je mee met de #MooiDichtbij foto-challenge? Post je zelfgemaakte foto met #MooiDichtbij en wie weet zie je jouw eigen foto binnenkort langskomen op onze socialmediakanalen (met credits natuurlijk!).

Lees hier meer over de spelregels. 

Lees verder

Ontdek regio Arnhem zelf!

Heb je er ooit bij stilgestaan hoe mooi de omgeving om je heen is? Een verre vakantie is leuk, maar je zult je verbazen over wat er te zien en te doen is in regio Arnhem. Een plek waar natuur en stad samenkomen door het groene hart en het bruisende stadscentrum. De kilometers aan prachtige fiets- en wandelpaden langs kastelen en landgoederen, bijzondere natuurgebieden en onontdekte plekjes. En niet te vergeten, de leukste attracties voor een geslaagd dagje uit. Waar je ook voor kiest, één ding is zeker; in regio Arnhem verwelkomen ze je met open armen! 

Ontdek het groene hart van regio Arnhem

In het Nederlands Openluchtmuseum vóel je de geschiedenis. De hitte van het smeedijzer. Het gehobbel van de oude tram. In Burgers’ Zoo trek je van Desert naar Ocean naar Bush en sta je oog in oog met gilamonsters, haaien en gorilla’s. Lekker spelen kan ook in Burgers’ Zoo.

En op heel veel andere plekken in de regio! Laat je verrassen door wat de natuur en het groen te bieden hebben. De regio Arnhem is een perfect keuze voor een gezellige dag uit! 

Lees verder
Bekijk onze tips!

Spelregels

Wil je meedoen en een foto-vergelijking inzenden​? Houd er rekening mee dat:  

  • Wanneer je een afbeelding inzendt, is het van belang dat het gaat om een eigen geschoten danwel beeld dat rechtenvrij aangeschaft is / kan worden.
  • Wanneer je een afbeelding inzendt, kan dit beeld gebruikt worden voor promotiedoeleinden.
  • Wanneer je een afbeelding inzendt, je altijd wordt vermeld in de post waarin dit beeld verwerkt wordt.

Stuur je afbeelding in via ons Facebook- of Instagramkanaal. Misschien zie je je eigen foto wel langskomen binnenkort!