#MooiDichtbij

Op een steenworp afstand van de stad en toch prachtige natuur om heerlijk een frisse neus te halen. Dat vind je bij het uiterwaardenpark Stadsblokken Meinerswijk. Vanuit het centrum van Arnhem steek je via de brug de Nederrijn over en wandel je zo dit mooie gebied in. Kom jij vaak op deze fijne, groene plek?

 

Meer #MooiDichtbij in regio Arnhem!

Deel jouw #MooiDichtbij

En zo zal je zien; je hoeft niet ver te gaan om mooie dingen te ontdekken. We zoeken bijzondere plekken in de regio Arnhem die lijken op bestemmingen in het buitenland. Doe je mee? Verras ons met jouw dubbelganger-locatie in de regio Arnhem. 

Doe je mee met de #MooiDichtbij foto-challenge? Post je zelfgemaakte foto met #MooiDichtbij en wie weet zie je jouw eigen foto binnenkort langskomen op onze socialmediakanalen (met credits natuurlijk!).

Lees hier meer over de spelregels. 

Lees verder

Ontdek regio Arnhem zelf!

Heb je er ooit bij stilgestaan hoe mooi de omgeving om je heen is? Een verre vakantie is leuk, maar je zult je verbazen over wat er te zien en te doen is in regio Arnhem. Een plek waar natuur en stad samenkomen door het groene hart en het bruisende stadscentrum. De kilometers aan prachtige fiets- en wandelpaden langs kastelen en landgoederen, bijzondere natuurgebieden en onontdekte plekjes. En niet te vergeten, de leukste attracties voor een geslaagd dagje uit. Waar je ook voor kiest, één ding is zeker; in regio Arnhem verwelkomen ze je met open armen! 

Winters genieten in regio Arnhem

Naast de bekende highlights zoals de Koningsstraat, de 7straatjes en het Modekwartier heeft Arnhem je nog zoveel meer te bieden. Het Watermuseum, Burgers’ Zoo, het roemruchte oorlogsverleden en spectaculair groen. Op een kleine afstand van het gezellige centrum vind je ruimte en rust in de wijde omgeving. De perfecte combinatie van stad en groen. Dus: blijf nog even! Overnachtingsmogelijkheden genoeg. Van hippe hotelletjes tot charmante B&B’s en van vakantiepark tot minicamping, in de stad of in het groen.

Lees verder
Laat je inspireren!

Spelregels

Wil je meedoen en een foto-vergelijking inzenden​? Houd er rekening mee dat:  

  • Wanneer je een afbeelding inzendt, is het van belang dat het gaat om een eigen geschoten danwel beeld dat rechtenvrij aangeschaft is / kan worden.
  • Wanneer je een afbeelding inzendt, kan dit beeld gebruikt worden voor promotiedoeleinden.
  • Wanneer je een afbeelding inzendt, je altijd wordt vermeld in de post waarin dit beeld verwerkt wordt.

Stuur je afbeelding in via ons Facebook- of Instagramkanaal. Misschien zie je je eigen foto wel langskomen binnenkort!