Kerstvakantie uitjes in omgeving Arnhem 2021

De kerstvakantie is de perfecte periode om lekker samen te zijn en er op uit te gaan. Dit jaar is de kerstvakantie weer anders dan andere jaren en zijn de mogelijkheden helaas beperkt. We bieden je graag inspiratie voor activiteiten die plaatsvinden in de kerstvakantie. Fijne feestdagen! 

De kerstvakantie is van 25 december 2021 t/m 9 januari 2022.

Watermuseum Bingo

Gelukkig is er altijd de natuur nog! Maak je wandeling door Sonsbeekpark nog leuker met de Watermuseum Bingo. Print je bingokaart uit, of koop je kaart en pen bij Grand Café Aan de Beek en kruis de plaatjes aan die je voorbij ziet komen tijdens je tocht langs het Watermuseum en door het park. Heb je vier op een rij? Bingo! Wanneer je je bingokaart inlevert bij Grand Café Aan de Beek ontvang je een proevenkaart in retour. Doe jij mee? 

 

Lees verder
Watermuseum Bingo

Op interactieve Auto Tour - door Montferland

Ontdek de geschiedenis van Montferland, gezellig met je familie, per auto! De Westernboerderij organiseert de interactieve Auto Toor door Montferland. Een leuk en uitdagend uitje voor het hele gezin. Tijdens de route van ongeveer 40 kilometer leer je Montferland beter kennen door de interactieve game. Er zijn verschillende pitstops waar jij ter plaatse op zoek gaat naar symbolen op jouw smartphone scherm. De route leidt je ook nog langs verschillende picknickplaatsen, zo blijft de auto kruimelvrij. Het spel bestaat uit open- en meerkeuzevragen voor jong én oud en doe-opdrachten voor de kinderen. 

Lees verder
Interactieve Auto Tour

5 tips om (ongestoord) te genieten bij drukte

Nu alle binnengelegenheden weer gesloten zijn, kunnen we verwachten dat het weer drukker gaat worden op de wandel en fietspaden op de Veluwe.

Om rekening te houden met elkaars aanwezigheid en optimaal te genieten, geven we vijf tips om (ongestoord) van de natuur te kunnen genieten:

Tip 1: Vermijd het spitsuur

Tip 2: Stel je eigen verwachtingen bij

Tip 3: Kom te voet, fiets of paard

Tip 4: Heb respect voor elkaars aanwezigheid

Tip 5: Wees verantwoordelijk

Leuke inspiratie - voor later!