Fashion + Design Festival Arnhem

Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA) is hét jaarlijks terugkerende stadsfestival waar mode, design, kunst en cultuur met elkaar versmelten. De stad komt tot bloei met een bundeling van indrukwekkende exposities, prikkelende modeshows, lezingen, workshops, voorstellingen, bestaande evenementen en nieuwe initiatieven om te laten zien dat Arnhem overvloeit van creativiteit.

Wegens COVID-19 zal het Fashion + Design Festival Arnhem pas in 2021 weer plaatsvinden.

WE ARE PEOPLE

De maand juni staat niet alleen in het teken van fashion en design, maar ook van identiteit en diversiteit. Het Fashion en Design Festival Arnhem richt zich met deze zesde editie namelijk op het thema WE ARE PEOPLE. De ontwerpers haken met hun collecties in op dit thema. Festivalbezoekers kunnen samen met ontwerpers, designers en kunstenaars op zoek gaan naar hun eigen identiteit en die van de huidige samenleving. Laat je inspireren! 

Lees verder

Talent uit eigen stad!

Modestad Arnhem kent veel talent op het gebied van Fashion en Design. Zo is het bekende modeduo Viktor & Rolf hun succesvolle carrière begonnen aan ArtEZ. Tijdens het Fashion + Design Festival Arnhem zijn er verschillende Arnhemse ontwerpers, zoals Anne Kluytenaar, Nina pen en Victor Klijsen, die hun talent willen delen. Hun werk is te bezichtigen op de hoofdlocatie FDFA Showroom. 

Lees verder