Bestel maar, bestel maar!

Voor de tweede keer in relatief korte tijd heeft de horeca haar deuren weer moeten sluiten. Een geluk bij een ongeluk dat de meeste horecaondernemers inmiddels goed weten hoe ze hier op in kunnen spelen. Veel restaurants en koffietentjes zijn dan ook meteen weer overgeschakeld op afhalen en/of bezorgen. We zetten er een aantal op een rijtje zodat je toch nog van dat lekkers kunt blijven genieten. En je steekt meteen je favoriete horecaondernemer een hart onder de riem!

Hotel Haarhuis

Het restaurant van Hotel Haarhuis is nog steeds geopend voor hotelgasten, maar ze hebben ook een heel speciaal arrangement ontwikkeld. Op 30 en 31 oktober kun je genieten van private dining waarbij er een viergangen diner met bijpassend wijnarrangement wordt geserveerd op je hotelkamer. Dit diner (inclusief amuse) wordt bereid door voormalig Masterchef winnares Estée Strooker en volledig coronaproof uitgeserveerd op trolleys.

Lees verder

Strijland

Bij Pannenkoekenhuis Strijland in Rheden kun je dagelijks tussen 16.00 en 19.00 uur je favoriete pannenkoek afhalen. Daarnaast bieden ze een wekelijks wisselende stamppot aan. Alsof dat nog niet genoeg is, is vanaf 20 oktober de Wildpannenkoek weer verkrijgbaar!

Pannenkoekhuis Schaarsbergen

Van dinsdag tot en met zondag kun je terecht bij Pannenkoekhuis Schaarsbergen. Online vind je de menukaart waar je meteen een bestelling kunt plaatsen. Mocht er onverhoopt niks naar je wens tussen staan, dan heb je de mogelijkheid om je pannenkoek volledig zelf samen te stellen. Kijk ook zeker even naar de pannenkoek van de maand!

Thoen & Thans

Thoen & Thans verandert naar Thoen & Thuis! Geniet nu thuis van alle heerlijke huisgemaakte en lokale lekkernijen. Daarbij is gebruik gemaakt van de heerlijke streekproducten van de streekgenoten van Liemers Trots en natuurlijk veel van hun eigen moestuin. Thoen & Thuis is elke zaterdag en zondag tussen 11:00 & 15:00 geopend, op verzoek eventueel ook op donderdag en vrijdag. Wil je iets thuis bezorgd krijgen dan is dat natuurlijk ook mogelijk, op iedere dag van de week.

Den Strooper

Bij Pannenkoekenhuis Den Strooper in Schaarsbergen kun je een keuze maken van de normale menukaart, maar er zijn ook speciale familieboxen verkrijgbaar. Deze bevatten vijf of zes pannenkoeken met verschillende soorten beleg, zoals appel of spek. Kun je lekker met de hele familie genieten!

Lees verder

De Griethse Poort

Bij de Griethse Poort in Zevenaar kun je nog steeds bowlen, maar er mag uiteraard geen eten en drinken geserveerd worden. Je kunt wel een compleet gourmetarrangement voor thuis bestellen! Naast de gourmetset wordt ook het vlees en een ruim assortiment aan bijgerechten (zoals groenten, salade en stokbrood) bij je thuis afgeleverd. Maak je om de afwas niet druk, want de volgende dag worden de vieze gewoon weer bij je opgehaald.

Lees verder

’t Centrum Reijmer

De preuvenementen van ’t Centrum Reijmer in Babberich liggen helaas stil, maar je kunt thuis nog steeds van hun heerlijke gerechten genieten. De maaltijden worden koud geleverd, zodat je ze nog 24 uur kunt bewaren in de koelkast. Alles wordt geleverd met de bijbehorende bereidingswijze.

De Zalmen

De keuze is reuze bij De Zalmen in Doorwerth. Zo verkopen ze belegde broodjes, warme dranken of soepen to go, maar diezelfde soepen kun je ook ingevroren in emmertjes van een liter afhalen. Je kunt er ook terecht voor heerlijke, huisgemaakte hertenstoof of andere seizoensproducten.

Pannenkoekenboerderij Aan de Linge

De ambachtelijk gebakken pannenkoeken van Pannenkoekenboerderij Aan de Linge in Hemmen hoef je niet te missen. Op de uitgebreide menukaart vindt iedereen wel iets naar zijn keuze of je nou van zoet of hartig houdt.

Roadhouse Arnhem

Op het menu van Roadhouse Arnhem vind je, naast de lekkerste burgers, gerechten als spareribs, saté en stoofvlees. Je rijdt door de drive-thru en krijgt je bestelling in de auto mee. Alle gerechten zijn los verkrijgbaar of als menu met friet, coleslaw en een milkshake of frisdrank.  

Lees verder

Steun de lokale horeca! - Haal of laat bezorgen in de Regio Arnhem