8x de leukste cadeaus bij Citystore Arnhem!

Bij de nieuwe Citystore in Arnhem slaag je gegarandeerd voor het hele gezin. We hebben een aantal leuke cadeautjes voor je verzameld waarmee je sowieso punten scoort. Voor welk typisch Arnhems cadeautje ga jij?

 

4. Guidelight

De multifunctionele en oplaadbare Guidelight, ontworpen door Floris Schoonderbeek, geeft meer dan alleen licht. Het is een romantisch sfeerlicht, avontuurlijke zaklamp en focus spot in één. Neem de Guidelight bijvoorbeeld mee naar de camping. Zet de Guidelight aan, pak een handje nootjes en schenk een glas wijn in: jouw avond buiten kan nog even doorgaan. 

5. StoryTile Arnhem

StoryTiles Arnhem worden ambachtelijk gebakken in Nederland. Elke tegel vertelt een miniatuurverhaal met een grappige twist. Oud-Hollandse ontwerpen zijn verweven met designs van nu. Alle tegeltjes zijn voorzien van een ophanghaakje om als kleine kunstwerkjes opgehangen te worden. StoryTiles zijn hitte- en waterbestendig, dus betegelen in badkamer of keuken kan ook. En natuurlijk heeft Arnhem aan de Rijn haar eigen StoryTile met de iconische Eusebiuskerk en de John Frostbrug! 

 

Lees verder

Kom je langs in de Citystore?

Heb je iets leuks gezien? Kom dan langs in de Citystore Arnhem! En laat je zeker ook inspireren door verhalen over Arnhem en ontvang informatie over de bekende en onbekende pareltjes van de stad. Hopelijk tot snel op het Kerkplein 1! Wil je zeker weten dat het product op voorraad is, check het via de chat.

 

Lees verder
Plan je bezoek
Eusebiuskerk in Arnhem