8x de leukste decembercadeaus bij Citystore Arnhem!

Bij de nieuwe Citystore in Arnhem slaag je gegarandeerd voor het hele gezin. We hebben een aantal leuke cadeautjes voor je verzameld waarmee je sowieso punten scoort. Voor welk typisch Arnhems cadeautje ga jij?

1. Cityshape Arnhem

Met deze skyline aan de muur haal je een echte eyecather in huis. Alle gebouwen op de skyline zoals de Eusebiuskerk, Musis, de Sabelspoort en de John Frostbrug zijn zorgvuldig en met passie voor Arnhem gekozen. Daarnaast zijn ze geselecteerd voor hun historische en/of esthetische waarde. De skyline van Arnhem is heel eenvoudig en snel aan de muur te bevestigen of presenteer 'm op je sidetable met het bijgeleverde steuntje. Prijs: 25 euro.

2. Baas en Bink Arnhem mok

Ben jij een echte Arnhemmer of ken jij iemand die graag in Arnhem komt? Dan is deze mok helemaal wat voor jou of om cadeau te geven! De trolleybussen, de Rijn en de Eusebiuskerk: ze staan er allemaal op. Drink nu je thee in stijl met onze Arnhem mok en droom weg bij al je leuke herinneringen aan deze bruisende stad. O ja, soep smaakt natuurlijk ook prima uit deze mok. Vul ‘m met warme of koude chocomel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Of zet ‘m decoratief neer met al je pennen. Prijs: 12,95. 

Lees verder

3. Zeepset Botma & van Bennekom

Dit mooie zeeppakket is geschikt als cadeau en voor degenen die niet kunnen kiezen. Het bevat twee lichaamszepen, een scrubzeep en een natuurlijke shampoo. Met dit pakket kan dus iedereen een lange tijd vooruit in de badkamer. Prijs: 14,95. 

4. Guidelight

De multifunctionele en oplaadbare Guidelight, ontworpen door Floris Schoonderbeek, geeft meer dan alleen licht. Het is een romantisch sfeerlicht, avontuurlijke zaklamp en focus spot in één. Neem de Guidelight bijvoorbeeld mee naar de camping. Zet de Guidelight aan, pak een handje nootjes en schenk een glas wijn in: jouw avond buiten kan nog even doorgaan. Prijs: 99 euro.

Lees verder

5. Aardvarken

Aardvarkens zijn met name in de schemering en ’s nachts actief en zijn van de 24 uur maar 4 uur in beweging. Maar dit aardvarken niet, want dit knuffelachtige en bijzondere dier ligt het liefst de hele dag in bed. Deze knuffel is speciaal door Burgers’ Zoo ontworpen en is dus uniek in de wereld! Onmisbaar én heel origineel voor de echte jonge dierenfan, toch? Prijs: 6,50. 

6. Bottle Garden

Tijn van Orsouw werkt met bestaande materialen die verschillende functies hebben. Gedurende het ontwerpproces verandert hij de betekenis van materialen en geeft het een duidelijke vorm. Zijn zoektocht naar de perfecte vorm of functie is zijn typische werkwijze. Hij werkt het liefst met natuurlijk materialen of materiaal met een verhaal. Water kan 'vervoerd' worden door katoendraad, flessen kunnen als waterreservoir dienen: dat inspireerde hem om deze functies en vormen samen te voegen en voilà de bottle garden was geboren. Nu kun je je eigen kruiden laten groeien en hoef je alleen maar het groeiproces te volgen. Het systeem is volledig zelfredzaam: alleen het oogsten mag je zelf doen. Prijs: 35 euro.

Lees verder

7. Kliekjes papier van Uitgeverij Loopvis

Bij vrijwel elk hardcoverboek dat wordt gemaakt, wordt het omslag verbonden aan het binnenwerk met een schutblad: papier in de mooiste kleuren kleuren en van zeer hoge kwaliteit. Maar er blijft natuurlijk altijd wel iets over. En dus maakte de binder in Zaandam iets moois van al die restanten: snoeperige notitieblokken die doen denken aan Engelse drop, voor al je snelle notities of lieve kattebelletjes. Stagiaire Lisette van Uitgeverij Loopvis maakte er een mooie wikkel bij en voilà! Het gewicht is maar liefst 750 gram. Prijs: 7,99. 

8. StoryTile Arnhem

StoryTiles Arnhem worden ambachtelijk gebakken in Nederland. Elke tegel vertelt een miniatuurverhaal met een grappige twist. Oud-Hollandse ontwerpen zijn verweven met designs van nu. Alle tegeltjes zijn voorzien van een ophanghaakje om als kleine kunstwerkjes opgehangen te worden. StoryTiles zijn hitte- en waterbestendig, dus betegelen in badkamer of keuken kan ook. En natuurlijk heeft Arnhem aan de Rijn haar eigen StoryTile met de iconische Eusebiuskerk en de John Frostbrug! Prijs: 27,50.

Lees verder

Kom je langs in de Citystore?

Heb je iets leuks gezien? Kom dan langs in de Citystore Arnhem! En laat je zeker ook inspireren door verhalen over Arnhem en ontvang informatie over de bekende en onbekende pareltjes van de stad. Hopelijk tot snel op het Kerkplein 1! 

Lees verder
Plan je bezoek
Eusebiuskerk in Arnhem